The 9th Virtual Meeting of the Working Group on Remediation for Soil and Groundwater Pollution of Asian and Pacific Region

Program

Date: Tuesday, March 28, 2023

Time: 04:00-05:20 GMT (12:00-13:20, Taiwan Time)

Chair: Mr. Bruce Croucher from New Zealand

https://nckucc.webex.com/nckucc/j.php?MTID=mcffc4b6ddb35604e566

Meeting room link: cc06c33fd54dc

Time (GMT)	Duration	Agenda	Moderator
04:00-04:10	10 min	Welcome and Introduction	Mr. Bruce Croucher (New Zealand)
04:10-04:30	20 min	Country Report: Philippines	Engr. Jean Borromeo (Philippines)
04:30-04:50	20 min	Discussions and Updates on ReSAG Issues: (1) The ReSAG Website (Update) (2) Discussions on Future Plans of ReSAG (3) Suggestions and comments of future plans	Prof. Tsair-Fuh Lin (Taiwan)
04:50-05:00	10 min	Promotion of Events Organized by Members: -The Twenty-eighth Symposium on Soil and Groundwater Contamination and Remediation (Japan) -The 9th IWA-ASPIRE Conference & Exhibition (Taiwan)	Mr. Bruce Croucher (New Zealand)
05:00-05:10	10 min	Time, Host and Country Report(s) for Next Meeting	Mr. Bruce Croucher (New Zealand)
05:10-05:20	10 min	Other Suggested Topics	Mr. Bruce Croucher
05:20	_	End of Meeting	(New Zealand)

