The 10th Virtual Meeting of the Working Group on Remediation for Soil and Groundwater Pollution of Asian and Pacific Region

Program

Date: Monday, July 3, 2023

Time: 04:00-05:20 GMT (12:00-13:20, Taiwan Time)

Chair: Ms. Gita Andani from Indonesia

Meeting room link: https://nckucc.webex.com/nckucc/j.php?MTID=m6ff75310dc643c89add

5e167a17cd33b

Time (GMT)	Duration	Agenda	Moderator
04:00-04:10	10 min	Welcome and Introduction	Ms. Gita Andani (Indonesia)
04:10-04:30	20 min	Country Report: Thailand	Dr. Chayawee Wangcharoenrung (Thailand)
04:30-04:50	20 min	Discussions and Updates on ReSAG Issues: (1) The ReSAG Website (Update) (2) Discussions on Future Plans of ReSAG (3) Suggestions and comments of future plans	Prof. Tsair-Fuh Lin (Taiwan)
04:50-05:00	10 min	Promotion of Events Organized by Members: -The 9th IWA-ASPIRE Conference & Exhibition (Taiwan)	Ms. Gita Andani (Indonesia)
05:00-05:10	10 min	Time, Host and Country Report(s) for Next Meeting	
05:10-05:20	10 min	Other Suggested Topics	Ms. Gita Andani (Indonesia)
05:20	-	End of Meeting	

