## 10th Business Meeting of the Working Group on Remediation for Soil and Groundwater Pollution of Asian and Pacific Region Agenda

Date: Friday, December 17, 2021

Time: 04:00-06:00 GMT (12:00PM-02:00PM, Taiwan Time)

Venue: University Room, Shangri-La Far Eastern, Tainan

(89 Section West, University Road, Tainan, Taiwan)

Chairperson: Dr. Tsair-Fuh Lin

Time (GMT)	Duration	Agenda	Moderator
04:00-04:10	10 min.	Registration and Social Networking	
04:10-04:25	15 min.	Welcome and Introduction	Dr. Tsair-Fuh Lin, Chair
04:25-04:35	10 min.	Director General's Remark: Dr. Hui-Chen Chien, Soil and Groundwater Remediation Fund Management Board, Environmental Protection Administration, Executive Yuan, Republic of China (Taiwan)	
04:35-04:40	5 min.	Group Photo	
04:40-04:55	15 min.	<ol> <li>Recap of 6th Term (2020-2021) Activities</li> <li>Comments on International Workshop on Developments in Contaminated Site Remediation</li> <li>Protections for Soil and Groundwater in Committee Members' countries</li> <li>Events on World Soil Day</li> </ol>	Dr. Tsair-Fuh Lin,
04:55-05:10	15 min.	Discussions on 2022 Work Plan	Chair
05:10-05:50	40 min.	Country Report: Japan (28 minutes for presentation, 10 minutes for discussion)	
05:50-06:00	10 min.	Elect the Chairperson for the Next Video Conferencing and Next Country Report / Closing	
06:00		End of Meeting	_