## The 8th Virtual Meeting of the Working Group on Remediation for Soil and Groundwater Pollution of Asian and Pacific Region

## Program

Date: Friday, October 28, 2022

Time: 04:00-05:30 GMT (12:00-13:30, Malaysia Time)

Chair: Ms. Ijan Khushaida Binti Mohd Jan from Malaysia

Meeting room link: <a href="https://nckucc.webex.com/nckucc/j.php?MTID=md224b80acf10a768dfc9e44b">https://nckucc.webex.com/nckucc/j.php?MTID=md224b80acf10a768dfc9e44b</a>

7860f8b8

Time (GMT)	Duration	Agenda	Moderator
04:00-04:10	10 min	Welcome and Introduction	Ms. Ijan Khushaida Binti Mohd Jan (Malaysia)
04:10-04:30	20 min	Country Report: Australia	Ms. Andrew Pruszinski (Australia)
04:30-04:50	20 min	Discussions and Updates on ReSAG Issues:  (1) The 11th Business Meeting of Working Group on ReSAGPAPR (Time and Program)  (2) The 2022 International Workshop (Update)  (3) The ReSAG Website (Update)	Prof. Tsair-Fuh Lin (Taiwan)
04:50-05:00	10 min	Time, Host and Country Report(s) for Next Meeting	Ms. Ijan Khushaida Binti Mohd Jan (Malaysia)
05:00-05:10	10 min	Brief Answers to Questions Related to Cross Recognition of ETV Introduced in the Previous Meeting	Chin-Yuan Chen (Taiwan)
05:10-05:20	10 min	Other Suggested Topics	Ms. Ijan Khushaida Binti Mohd Jan
05:20	-	End of Meeting	(Malaysia)

