The 11th Business Meeting of Working Group on ReSAGPAPR (Tentative)

Date: Friday, December 16, 2022

Time: 04:00-05:40 GMT (12:00PM-01:40PM, Taiwan Time)

Venue: Department of Environmental Engineering, National Cheng Kung University

Method: Physical & WebEx Virtual (The link will be provided soon.)

Chairperson: Dr. Tsair-Fuh Lin

Time (GMT)	Duration	Agenda	Moderator/Presenter
04:00-04:10	10 min	Registration and Social Networking	
04:10-04:25	15 min	Welcome and Introductions of the Representatives of Member Countries and Attendees	Dr. Tsair-Fuh Lin, Chair
04:25-04:30	5 min	Distinguished Guest's Remark: Mr. Jui-Hsiang Liu, Director General, Soil and Groundwater Remediation Fund Management Board, Environmental Protection Administration, Executive Yuan, Republic of China (Taiwan)	
04:30-04:35	5 min	Group Photo	
04:35-04:45	10 min	Reports of the 6th Term (2021-22) Activities	
04:45-05:05	20 min	Promotion of Events Organized by Members	Dr. Tsair-Fuh Lin, Chair
05:05-05:20	15 min	Election of Chair Country and Vice Chair Country for the 7th Term (2023-24)	Dr. Hao-Chun Hung, Taiwan EPA
05:20-05:40	20 min	Discussions on Next Meeting and Future Plans	
05:40		End of Meeting	